top of page
Inga taggar än.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

(Sims 3) Poseplayer Mod

Bild lånad från Alltomsims.blogspot.se

Poseplayer är en mod som låter din sim posera i olika poser som man sedan kan ladda ner. I skrivande stund så har poseplayer 1 032 447 nedladdningar och det är ju väldigt mycket (nedladdninglänk finns längst upp i detta inlägg).

När du laddat ner modden så hittar du den i Köpläget > Sortera efter funktion > Dekorationer > Övrig dekor där den ser ut som en filmklappa (som på bilden) och kostar 1§.

När du vill att en sim ska posera så väljer du bara den simmen, klickar på filmklappan och då kommer 3 alternativ upp. Pose by Name, My list och Select Pose from List.

Min favorit av de tre ovanstående (och enligt mig också den lättaste) är Select Pose from List och då kommer alla poser upp och du kan välja vilken nu vill använda. Vid Pose by Name så kan du skriva in namnet på en pose och vid My list så kan du lägga till poser som du t ex ofta använder.

När du sedan (på något av de olika alternativen) valt en pose så poserar din sim. Ett tips är dock att använda Moveobjects on fusket så att du kan rotera och flytta runt din sim för det kommer du troligtvis att vilja göra.

Ett annat tips är även att ladda ner en Backdrop som simmar kan posera framför.

Att hitta poser är en lika stor djungel som att hitta en bra mascara men det finns riktiga guldkorn. Mina favoriter är de som Skylar har gjort. Hon uppdaterar tyvärr inte längre men har riktigt många fina poser att ladda ner. För tillfället är mina favoritposer Just A Random Pose pack av just henne.


bottom of page